TL;DR: Някога мечтали ли сте да притежавате свой собствен iPad? За

...
TL;DR: Някога мечтали ли сте да притежавате свой собствен iPad? За
Коментари Харесай

Вземете обновен iPad, пълен с аксесоари, за по-малко от $200

TL;DR:  Някога мечтали ли сте да притежавате собствен личен iPad? За стеснен интервал от време можете да вземете като нов iPad 6th Gen за под $200 и даже се предлага със защитни аксесоари!

IPad остава несъмнено най-продаваният таблет в света с причина. Той е бърз, мощен, подсъзнателен и толкоз грациозен. Това е, което би трябвало да получите, в случай че търсите устройство, което да ви помогне да повишите продуктивността си на всички места и когато и да е. Apple даже предложи голям брой модели, с цел да подсигурява, че има iPad, който да дава отговор на всяка компютърна потребност и бюджет. Но в случай че държите на оптималната стойност, помислете вместо това за освежен iPad.

Вземете да вземем за пример този като нов iPad 6th Gen. Може да е от 2019 година, само че към момента е изцяло функционален, като се гордее с емблематичните функционалности, с които iPad е прочут. Той също по този начин е в комплект със защитни аксесоари и за стеснен интервал от време се предлага за под $200 – ослепителен контрастност от настоящата целесъобразна цена за iPad...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР